Kapellenfeest Op de Brug

Midden in het centrum tijdens het Sluis & Bruggenfeest in Weesp

Zaterdag 31 augustus is er weer veel te beleven in het historische centrum van Weesp. Met een braderie, activiteiten en optredens is er voor ieder wat wils.

Een beter moment kunnen de Vechtbloazers en Restaurant La Ruelle niet bedenken voor een Kapellenfeest; tijdens het Sluis & Bruggenfeest. Midden in het centrum en jawel: op de brug!

Na een geslaagde editie in 2018 met hele leuke kapellen, en de vele enthousiaste reacties van het publiek, zijn we nu natuurlijk weer volop bezig met de voorbereidingen voor 2019.

Mis het niet, meld je kapel alvast aan! Dank je wel.

Ja, wij doen mee!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Zaterdag 31 augustus 2019,
14.00 - 17.00 uur

Deelnemersinformatie

Het ‘Kapellenfeest op de Brug’. Is een gezellig feest voor allemaal blaaskapellen. Iedere kapel zal minimaal twee keer een set kunnen spelen, en aan het einde van de dag sluiten we nog even gezamenlijk af. Er is geen prijsuitreiking en er zal ook niet gejureerd worden. Wij proberen ook dit jaar weer voor iedere kapel een klein startbedrag en consumpties te regelen. Wij informeren de deelnemende kapellen hier later over. We gaan er weer een gezellig feest van maken!

Tijdens het Sluis & Bruggenfeest zijn veel straten in het centrum afgesloten vanwege de festiviteiten. Omdat het Kapellenfeest te midden van deze gezelligheid plaat vindt, is het niet mogelijk om de auto of bus dichtbij te parkeren.

Wij adviseren om te parkeren op het Van Houten industriepark. Het is dan nog ca. 500 meter lopen naar het podium bij restaurant La Ruelle. Hier is geen opslagruimte voor instrumenten etc.

Looproute:

De Vechtbloazers uit Weesp organiseren, in samenwerking met Restaurant La Ruelle, het Kapellenfeest op de Brug.

Deelname en bezoek van het Kapellenfeest is op eigen risico en de organisatie is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade aan eigendommen en/of goederen van de bezoekers/deelnemers.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op!

Terugblik 2018

De Vechtbloazers hebben in het verleden, toen nog onder de naam Notenhakkers, verschillende keren het Weesper Kapellenfestival georganiseerd. Nadat er een aantal jaren geen kapellenfestival meer was geweest in Weesp, vonden de Vechtbloazers het in 2018 weer tijd voor een feestje! Het samenvallen met het Sluis en Bruggenfeest pakte erg goed uit. De bezoekers waren te spreken dat er weer verschillende kapellen in Weesp te horen was. Hoewel het weer niet eens helemaal top was, waardoor het gezellig druk werd in de tent, keken we elkaar na afloop aan: dit doen we volgend jaar weer!

In 2018  deden De Haringkoppen uit Vlaardingen, Nootverband uit Muiderberg, Foutje Bedankt uit Den Haag en natuurlijk onze eigen Vechtbloazers uit Weesp mee.

Foto’s gemaakt door De Vechtbloazers en het Foto team van het Sluis & Bruggenfeest.